Home NieuwsRadboud Universiteit ANS met vakantie

ANS met vakantie

door Redactie

Het weer gaat de afgelopen dagen de goede kant op, de Vierdaagse komt steeds dichterbij en de tentamenstress is voor velen voorbij. De meeste essays en scripties zijn ingeleverd en de campus en de Heyendaal-shuttle worden met de dag leger. Voor veel studenten is de welverdiende vakantie eindelijk aangebroken. Tijd die eerst in de UB werd doorgebracht gaat nu op aan andere activiteiten als slapen, zwemmen of bergbeklimmen. 

Nu de grote exodus van studenten op de campus begonnen is, gaat ANS het kantoor sluiten en van de vakantie genieten. Daarom is vanaf vandaag het kantoor dicht en trekt de ANS-redactie zelf ook de wijde wereld in. Hierdoor komt de dagelijkse nieuwsvoorziening in de vakantie stil te liggen. Tijdens de introductieweek van de RU keert ANS echter met hernieuwde kracht terug. Die week en de rest van het jaar zijn we weer van de partij om zoals altijd het laatste nieuws uit het Nijmeegse studentenleven te brengen.

ANS wenst iedereen een goede vakantie en voor degenen die nog niet klaar zijn: succes met de allerlaatste loodjes. Summer is coming.

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen