Home NieuwsRadboud Universiteit Arjen Lubach bij Radboud Open Air

Arjen Lubach bij Radboud Open Air

door Redactie

De Radboud Universiteit (RU) heeft donderdag bekendgemaakt dat Arjen Lubach op 24 mei naar de campus komt. Lubach komt een lezing geven als onderdeel van Radboud Open Air, een van de vele lustrumactiviteiten in het kader van de 95e verjaardag van de RU.

‘Donderdag met Lubach’, zo verkoopt de RU deze eerste editie van Radboud Open Air. De tv-presentator gaat het hebben over het thema ‘verandering’, waarbij hij onderwerpen als literatuur, televisie en sociale media aansnijdt op zijn karakteristieke humoristische wijze. Naast Lubach zal ook een aantal wetenschappers van de RU spreken. Verspreid over de campus spreken die middag Radboudwetenschappers in de buitenlucht over thema’s als de maakbare mens, superintelligentie en de Nederlandse taal. Tussen 12:45 en 16:00 uur kunnen studenten hun kennis bijspijkeren met een informatieve wandeling langs de verschillende podia. 

Aansluitend op Radboud Open Air vindt het jaarlijkse gratis campusfestival Radboud Rocks plaats. Het festival valt dit jaar voor het eerst niet samen met de verjaardag van de universiteit, die vanwege het lustrum in het najaar wordt gevierd. Over de line-up van Radboud Rocks is op dit moment nog niets bekend, maar net als andere jaren zullen er bands, dj’s en diverse andere optredens op de campus te zien zijn. Arjen Lubach is in elk geval de eerste die het hoofdpodium van het festival opgaat voor zijn lezing. Of hij aansluitend daarop ook nog muziek ten gehore brengt, is afwachten.

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen