Home NieuwsRadboud Universiteit asap presenteert Tienpuntenlijst

asap presenteert Tienpuntenlijst

door Redactie

De studentenfractie asap presenteerde vanmiddag haar verkiezingsprogramma voor de verkiezingen voor de Universitaire Studentenraad (USR). Dit werd traditiegetrouw weergegeven in een Tienpuntenlijst. Nieuw dit jaar is het format waarin dit gebeurde, namelijk in de vorm van een presentatie in de Global Lounge op de campus. 

Hans Kunstman, derde op de kieslijst, presenteerde de tien punten voor de aankomende verkiezingen en gaf bij ieder punt een toelichting, waarna ruimte was voor vragen. ‘Er is voor deze vorm gekozen om toelichting te kunnen geven bij de beknopte punten zoals ze zijn weergegeven in het verkiezingsprogramma’, vertelt Kunstman achteraf.

Veel kritische vragen kwamen er niet in de woonkamersetting waar de presentatie gehouden werd. Van de ongeveer 25 mensen die de presentatie bijwoonden was dan ook het grootste gedeelte asap-leden. ‘De bijeenkomst was in principe openbaar voor alle geĂ¯nteresseerden, maar onder veel studenten leven de verkiezingen niet zo, daar zijn we ons bewust van’, verklaart Kunstman. Of asap in het vervolg hun verkiezingsprogramma op dezelfde manier zal presenteren is nog niet bekend. ‘Dat kan goed maar daar zullen we nog over moeten evalueren.’

De Universitaire Studentenraad verkiezingen 2019-2020 vinden plaats tussen 3 en 6 juni.

10 punten afbeelding

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen