Home NieuwsRadboud Universiteit CHECK en Cultuur op de Campus vieren fusie

CHECK en Cultuur op de Campus vieren fusie

door Redactie

Zoals eerder al bekend was gaan culturele organisatie Cultuur op de Campus en de culturele en charitatieve koepelvereniging CHECK vanaf komend collegejaar verder als één vereniging. Deze historische gebeurtenis wordt op donderdag 5 juli gevierd met een groots fusiefeest.

Op 5 juli vinden eerst een barbecue en een algemene ledenvergadering van CHECK plaats, waarbij de papierwinkel wordt afgerond en de fusie met ingang van 1 september definitief is. Daarna is het grote publiek welkom bij theaterzaal C om de fusie te vieren tijdens een avond met speeches, optredens en een borrel achteraf. Daarbij wordt teruggekeken naar het achtjarige bestaan van CHECK en het 23-jarige bestaan van Cultuur op de Campus. Onder andere rector magnificus Han van Krieken en de nieuwe campusdichter Lev Avitan zullen van zich laten horen.

Vanaf volgend jaar gaan de twee organisaties verder als een vernieuwd Cultuur op de Campus. Die zal de taken op zich nemen die op dit moment nog worden vervuld door de twee afzonderlijke verenigingen.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter