Home NieuwsRadboud Universiteit Cultuur snuiven met je sportkaart

Cultuur snuiven met je sportkaart

door Vincent Veerbeek

Spinnen, yoga of zwemmen, het Radboud Sportcentrum (RSC) heeft veel te bieden voor sportliefhebbers. Komende periode gaat het sportcentrum zich met een reeks nieuwe cursussen ook richten op een andere doelgroep, namelijk cultuurfans.

Vanaf 16 april start Student Life in samenwerking met het RSC een pilot om culturele cursussen aan te bieden voor mensen die in het bezit zijn van een sportkaart. Wie getraind wil worden in literair schrijven, tekenen, fotograferen, zingen of toneel spelen, kan zich voor een van de vijf nieuwe cursussen aanmelden. ‘In veel andere steden is ook een cultureel aanbod vanuit de universiteit en daarom leek het ons leuk om culturele cursussen aan te bieden’, vertelt Bart Baeten, cultuurproducent bij Student Life. De samenwerking met het RSC is vooral ontstaan uit praktische overwegingen. ‘We kunnen wel een nieuwe portal gaan maken, maar die moeten studenten ook maar weer zien te vinden.’

Geïnteresseerde studenten kunnen zich vanaf komende zondag inschrijven voor de cultuurcursussen. Per cursus zijn tussen de vijftien en twintig plaatsen beschikbaar.

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen