Home NieuwsRadboud Universiteit Deel Refter weer open

Deel Refter weer open

door Irene Wilde

Vanwege verbouwing is de Refter lange tijd dicht geweest, maar vanaf de start van het collegejaar zal een deel van de Refter weer opengaan.

Hoewel de verbouwing nog lang niet is afgerond, zal vanaf maandag een deel van de Refter weer opengaan voor studenten. In dit gedeelte kunnen studenten genieten van broodjes, salades en warme lunch. Voor het avondeten zullen studenten voorlopig nog een ander plekje moeten zoeken, dat is pas weer verkrijgbaar in de nieuwe Refter.

Vanbinnen is de Refter nu helemaal leeggehaald, alleen de muren staan nog. De Refter krijgt namelijk een heel nieuwe inrichting. Zo zullen er ‘eilanden’ komen waar studenten verschillende soorten eten kunnen kopen zoals Aziatische wok, pizza’s en soepen. Ook zal er een wijnbar komen waar na half vier geborreld kan worden.

Met de nieuwe inrichting hoopt de Radboud Universiteit de Refter een stuk sfeervoller te maken. Onder andere door het gebruik van veel hout en planten zal de Refter een warmere uitstraling krijgen. De nieuwe Refter is vanaf begin 2019 open.

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen