Home NieuwsRadboud Universiteit Hippe verzameling RU-goodies bij rechtenfaculteit

Hippe verzameling RU-goodies bij rechtenfaculteit

door Redactie

Draag jij dagelijks een Radboud-hoodie, drink je uit een Radboud-thermoskan en schrijf je met de Radboud-pennenset? Voor de ultieme Radboudfans biedt de rechtenfaculteit nu een nieuwe bron aan RU-goodies om je verzameling compleet te maken.

Wat de Radboud Store kan, kunnen wij beter, moet de Faculteit der Rechtsgeleerdheid (FdR) hebben gedacht. Dus is de faculteit in de voetsporen van de campusshop getreden door hippe RU-merchandise op de faculteitswebsite aan te bieden. De faculteit zelf noemt de prullaria ‘I love law’-geschenken, maar op de plaats waar normaal een hartje staat, is nu het Radboud-logo te vinden. En inderdaad: je moet flink wat Radboudliefde hebben om deze spullen te scoren.

Binnen de collectie zijn meerdere accessoires voor de modieuze advocaat te vinden. Zo heeft de faculteit een luxe gebreide acryl sjaal in voorraad, waarmee menig rechtenstudent in het Grotiusgebouw ongetwijfeld helemaal de blits zal maken. Een nog groter fashion statement maak je door de sjaal in combinatie met de trendy I love Law-tas te dragen. ‘In het hele land wordt al koffie gedronken uit I love Law-mokken en geschreven met I love Law-pennen’, introduceert de faculteit deze tas van 175 grams luxe katoen. ‘Maar ook in het straatbeeld herken je inmiddels de Nijmeegse jurist, dankzij de I love Law-canvas tas.’ Op de achterkant van de tas staat bovendien de tekst: ‘Trust me. I’m a lawyer.

Ook voor de innerlijke mens wordt goed gezorgd door het aanbieden van koffiemokken en theeglazen met chocolaatjes erin, waarvan de verpakking natuurlijk ook met het I love Law-logo is bedrukt. Uiteraard moet er in het Grotiusgebouw ook gewerkt worden, dus de faculteit heeft ook pennen, laptophoezen en schrijfblokken in de aanbieding. En zelfs aan studenten die zich onder de douche willen vereenzelvigen met hun favoriete universiteit heeft de FdR gedacht. Voor slechts tien euro ben je de eigenaar van een unieke Radboud-handdoek, waar je zonder twijfel vele afdroogavonturen mee zal beleven.

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen