Home NieuwsRadboud Universiteit Kraantje Pappie headliner Radboud Rocks 2018

Kraantje Pappie headliner Radboud Rocks 2018

door Redactie

De Radboud Universiteit (RU) heeft woensdag aangekondigd wie er op donderdag 24 mei te bewonderen zijn tijdens Radboud Rocks. Na Ronnie Flex vorig jaar gaat de RU opnieuw voor Nederlandstalige hiphop door Kraantje Pappie headliner te maken.

Naast Kraantje Pappie brengen onder andere The Brahms en Rondé dit jaar een bezoek aan de Radboudcampus. De optredens vinden wederom plaats op het Erasmusplein en het Pieter Bondamplein, voor het Cultuurcafé. Verder bouwt de organisatie van Radboud Rocks voort op de succesformule van voorgaande jaren. Naast de diverse grote artiesten en kleinere optredens zal ook dit jaar de Grote Studentenbattle plaatsvinden. Hierbij strijden verschillende studie- en studentenverenigingen tegen elkaar door opdrachten uit te voeren. De winnende vereniging krijgt naast eeuwige roem een persoonlijke stoeptegel op het Pieter Bondamplein. 

Radboud Rocks begint om vier uur ‘s middags en duurt tot elf uur. Aansluitend vindt een afterparty plaats in het Cultuurcafé. Voorafgaand aan het campusfestival wordt in het kader van het lustrum Radboud Open Air georganiseerd. Bij deze lezingenmiddag zal onder andere Arjen Lubach te gast zijn.

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen