Home NieuwsRadboud Universiteit Lezingen en workshops tijdens Radboud Invites

Lezingen en workshops tijdens Radboud Invites

door Irene Wilde

Dit jaar bestaat de Radboud Universiteit (RU) 95 jaar en komend weekend is het landelijke Weekend van de Wetenschap. Reden voor de RU om de deuren open te gooien tijdens Radboud Invites.

Tijdens deze publieksdag op zaterdag 6 oktober verwelkomen de verschillende faculteiten van de RU studenten en medewerkers met hun aanhang. Van 11.00 tot 17.00 zijn er over de hele campus diverse activiteiten, workshops en lezingen die de bezoekers kunnen bijwonen.

In het Grotiusgebouw kunnen bezoekers bijvoorbeeld meedoen aan een pubquiz over internationale samenwerking om zo hun parate kennis testen. Voor de mensen die meer ge├»nteresseerd zijn in de werking van het menselijk lichaam, heeft de Researchtoren RIMLS een workshop genaamd ‘Een heldere kijk in onze urine.’ In het Elinor Ostromgebouw is het mogelijk om diverse lezingen bij te wonen. Bijvoorbeeld over de slavernij van vroeger en nu, of over gender en gelijkheid in onze samenleving.

Degenen die liever met hun lichaam dan met hun hersenen werken, kunnen ook terecht op deze open dag. Het sportcentrum verzorgt deze dag verschillende cursussen als Zumba, Power Workout en Spinning.

 

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen