Home NieuwsRadboud Universiteit Managementfaculteit weert ANS

Managementfaculteit weert ANS

door Redactie

Vorige week is het Elinor Ostromgebouw officieel geopend. Met flauwe toespraken en slechte woordgrappen, maar zonder de karakteristieke gele bakken van het Algemeen Nijmeegs Studentenblad (ANS). De Faculteit der Managementwetenschappen (FdM) confronteert studenten en medewerkers kennelijk liever met gelikte praatjes dan met onafhankelijke journalistiek.

Naar aanleiding van de verhuizing van de FdM van de Thomas van Aquinostraat naar het Elinor Ostromgebouw, richtte ANS zich tot de faculteit met de vraag of de gele bakken in het nieuwe gebouw geplaatst kunnen worden. Tanja van Voorst, hoofd van het Faculteitsbureau, liet weten dat de faculteit daar niet van is gediend wegens de rommel die deze bakken met zich mee zouden brengen. De Vox staat overigens ook niet in het Elinor Ostromgebouw, liet Van Voorst weten. De Vox-bak die een prominente plek op de derde verdieping heeft gekregen, is daar vast een uitzondering op. Speciaal voor medewerkers die zich graag onderdompelen in positief nieuws over het reilen en zeilen van de universiteit.

Wie dacht dat managementstudenten opgeleid dienen te worden tot kritische wetenschappers, komt dus bedrogen uit. De faculteit heeft liever een klinisch schoon glasbakgebouw dan toegang tot journalistiek. Met deze laffe vorm van censuur maakt de FdM zich er makkelijk vanaf.

e1d5e4bf 9c09 42ef a245 5e2f9d8887a9

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen