Home NieuwsRadboud Universiteit Nieuwe Radboud Store vol merchandise

Nieuwe Radboud Store vol merchandise

door Redactie

Alle studenten die graag trots met de tekst ‘Radboud University’ op de borst rondlopen of de skyline van Nijmegen op een tasje bij zich dragen, kunnen hun hart ophalen in de nieuwe Radboud Store.

Via Instagram werd de opening aangekondigd met een unboxing van de verschillende producten. Naast truien en tasjes verkoopt de Radboud Store ook rompertjes, sleutelhangers en teddyberen, alle voorzien van het logo van de universiteit. Wie een van deze producten cadeau wil doen, kan het zelfs inpakken in echt Radboud-inpakpapier. Ook aan de milieubewuste student is gedacht. De uitvoerder van de Radboud Store is gespecialiseerd in duurzame merchandise.

Marly Verhaeg, marketing en communicatie-adviseur van de Radboud Universiteit, denkt dat de Radboud Store een brede doelgroep van studenten tot medewerkers zal bereiken. ‘Tijdens het inrichten van de Radboud Store kregen we al vragen en is zelfs de eerste Dopper al verkocht.’ Het assortiment wordt volgens Verhaeg nog uitgebreid. Zo worden er half oktober nieuwe hoodies toegevoegd. ‘Als je nu nog iets mist, zou het goed kunnen dat het binnenkort wel verkrijgbaar is.’

Het assortiment is verkrijgbaar bij Books by Roelants in de Thomas van Aquinostraat. Daarnaast is er een webshop voor degenen die niet afgeschrikt worden door de verzendkosten van zeven euro.

 

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen