Home NieuwsRadboud Universiteit Paashaas bezoekt Radboud Universiteit

Paashaas bezoekt Radboud Universiteit

door Redactie

De Radboud Universiteit (RU) heeft weer iets ludieks bedacht. Met Pasen in aantocht heeft de eigen paashaas van de RU donderdag een handjevol rode chocolade-eitjes en drie kaars-Paashazen op de campus verstopt.

Helaas heeft de paashaas van de RU geen rekening gehouden met het slechte weer, waardoor de kans dat alle eitjes gevonden gaan worden zeer klein is. De achtergelaten eitjes zouden tegen de duurzame idealen van de RU ingaan. Daarom heeft de paashaas het niet al te moeilijk gemaakt en zelfs een eitje op iemands fiets achtergelaten, zo is te zien bij het Facebookbericht over de actie. Nu maar hopen dat de eigenaar van de fiets niet met zijn hoofd bij de tentamens zit en het eitje op tijd ziet. Bovendien zijn sommige paasobjecten binnen te vinden, zodat studenten niet eens de UB uit hoeven. Voor extra motivatie heeft de RU daarnaast een wedstrijd uitgeschreven. Die houdt in dat studenten een selfie met een van de drie kaars-Paashazen moeten maken en posten op Instagram of Facebook met de sappige hashtag #radboudlife. Als prijs staat daar een voucher van 15 euro voor de Campusshop tegenover. 

Waarschijnlijk probeert de RU op deze manier de studenten in stressvolle tijden met tentamens de studenten een hart onder de riem te steken en al een feestelijke sfeer op de campus te creƫren. De kans is echter groot dat de RU studenten alleen maar meer stress bezorgd, aangezien het grootste deel van de campus vrijdag en maandag gesloten zal zijn in verband met Goede Vrijdag en Tweede Paasdag. Dat wordt snel doorzoeken.

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen