Home NieuwsRadboud Universiteit Plaatjesdraaiende professoren

Plaatjesdraaiende professoren

door Julia Mars

Karaoke bij het Cultuurcafé, een spookhuis in TvA en parkouren door de Refter, het is allemaal mogelijk op donderdag 22 maart tijdens Radboud by Night, dat voorheen bekend stond als de Campusnacht. 

Het evenement is dit jaar in een nieuw jasje gestoken. Om het meer aanspreekbaar te maken voor internationale studenten is de naam dit jaar veranderd. Daarnaast zal het evenement niet meer de hele nacht duren, maar wordt het dit keer afgesloten met een afterparty vanaf 23:00 uur. Deze zal plaatsvinden bij het Cultuurcafé en de fietskelder onder het Collegezalencomplex. Hierbij zal de fietsenstalling worden omgetoverd tot een ware ravekelder. Bij het technofeest zullen een aantal professoren hun dj-talenten uit de doeken doen. Onder andere Margot van Mulken, decaan van de Faculteit der Letteren, en Daniël Wigboldus, voorzitter van het College van Bestuur, zullen hun favoriete feestplaatjes draaien.

De activiteiten vinden plaats in het Erasmusgebouw, de Refter, TvA 1, het Cultuurcafé en de kelder onder het collegezalencomplex. Dertig verschillende studentenorganisaties, waaronder sport- en studieverenigingen, zullen deze bezigheden verzorgen en deelname is gratis.

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen