Home NieuwsRadboud Universiteit Radboud Rocks maakt eerste namen bekend

Radboud Rocks maakt eerste namen bekend

door Redactie

De eerste namen voor Radboud Rocks zijn bekend gemaakt. Voor het festival om de verjaardag van de RU te vieren zijn dit jaar onder andere Ronnie Flex & Deuxperience band en Lucas Hamming gestrikt. Deze twee artiesten zullen op 18 mei te bewonderen zijn op de 94e Dies Natalis van de universiteit.

Net als voorgaande jaren is de toegang tot het verjaardagsfeestje van de RU gratis. Op het affiche prijken naast de headliners onder meer Handsome Poets, Falco Benz en de Loco Loco Discoshow. Het volledige programma voor het festival zal maandag worden onthuld. Op zowel het Erasmusplein als het Pieter Bondamplein zullen optredens plaatsvinden. Radboud Rocks begint om 4 uur ‘s middags duurt tot 11 uur ‘s avonds. Aansluitend op het festival zal in het Cultuurcafé de afterparty plaatsvinden, die tot 1 uur ‘s nachts duren.

Daarnaast zal dit jaar ook de Grote Studenten Battle plaatsvinden tijdens Radboud Rocks. Dit is een strijd tussen zestien studentenverenigingen en -organisaties. ‘Met een team van acht studenten kunnen verenigingen zich inschrijven om tegen elkaar te strijden door middel van grappige en hilarische opdrachten’, vertelt Sanne Messnig, Senior communicatieadviseur bij de Dienst Marketing & Communicatie van de RU. ‘De twee beste teams zullen het uiteindelijk in een finalespel tegen elkaar openemen, waarbij ze een IKEA-kast in elkaar moeten zetten. De precieze prijs van de wedstrijd staat nog niet vast, maar het wordt iets waardoor de winnende vereniging het hele jaar zichtbaar zal zijn op de campus.’, legt Messnig uit. Verdere informatie is te vinden via de site van Radboud Rocks. 

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen