Home NieuwsRadboud Universiteit RAGweek heeft de buit binnen

RAGweek heeft de buit binnen

door Redactie

Tijdens de elfde editie van de RAGweek zijn de Nijmeegse studenten erin geslaagd om maar liefst 26.555,50 euro bij elkaar te krijgen voor de goede doelen van dit jaar, zo werd maandagavond tijdens de jaarlijkse opbrengstenborrel bekendgemaakt. 

Stichting 113 Zelfmoordpreventie en Stichting ACNS projecthulp, de goede doelen van deze editie, zullen elk de helft van het ingezamelde bedrag ontvangen. Stichting 113 Zelfmoordpreventie zet zich in om zelfmoord te voorkomen door het onderwerp beter bespreekbaar te maken. Met de opbrengst van de RAGweek wil de stichting een speciale hulplijn voor studenten opzetten. Het geld voor Stichting ACNS projecthulp gaat naar Studiefonds Vanni, dat de opleiding van 150 kinderen in Sri Lanka bekostigt. 

Hoewel het totaalbedrag iets lager ligt dan de vorige editie, kijkt het bestuur van de RAGweek terug op een geslaagde week. Dit jaar werden naast het gebruikelijke programma bovendien een aantal nieuwe activiteiten georganiseerd, zoals een cantus in de Stevenskerk.

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen