Home NieuwsRadboud Universiteit Rector Han van Krieken op tournee

Rector Han van Krieken op tournee

door Redactie

Op donderdag 24 november trapt de ‘Rector on Tour’ van dit collegejaar af. Tijdens deze tour gaat de rector magnificus van de Radboud Universiteit, Han van Krieken, langs vier faculteiten om in gesprek te gaan met studenten.

De eerste faculteit die dit jaar wordt aangedaan is de Faculteit der Managementwetenschappen (FdM). Else Giesbers, secretaris van de Universitaire Studentenraad (USR), vertelt dat de tour een interviewachtige setting heeft. ‘De studenten mogen vragen over elk mogelijk onderwerp stellen aan de rector. Als USR zullen wij zelf ook een aantal onderwerpen voorbereiden die we Van Krieken voor kunnen leggen.’ 

‘Rector on Tour’ wordt in principe elk jaar georganiseerd. Vorig jaar ging het feest echter niet door omdat de RU met het vertrek van Theo Engelen een tijdje zonder rector magnificus zat. Dit collegejaar gaat Han van Krieken naast de Faculteit der Managementwetenschappen ook langs de Medische Faculteit op 11 januari, de Faculteit der Sociale Wetenschappen op 14 maart en sluit op 15 juni af aan de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica.

In mei sprak ANS de nieuwe rector magnificus al over zijn plannen met de RU. Lees hier het interview. 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter