Home NieuwsRadboud Universiteit Rector opent zijn deuren voor de student

Rector opent zijn deuren voor de student

door Redactie

Rector Magnificus Han van Krieken is een rector die graag contact heeft met zijn studenten. Samen met de USR trekt Van Krieken over de campus met ‘de Rector on Tour’, maar nu neemt hij zelf initiatief om dichter bij zijn studenten en medewerkers te staan, in de vorm van een goed gesprek met een kopje koffie. Dat meldt de Vox vandaag.

Van Krieken wil met ‘Op de koffie met de rector’ de drempel om met hem te praten verlagen. Een keer per maand neemt Van Krieken op maandagochtend ergens op de campus plaats en neemt hij vijftig minuten de tijd om met geïnteresseerden te spreken over uiteenlopende onderwerpen. Als studenten graag met de rector willen babbelen en koffie drinken, dan zullen ze wel vroeg uit de veren moeten. Het inloopuur vindt plaats van 8:00 uur tot 8:50 uur. ‘Op de koffie met de rector’ is vooral bedoeld voor de medewerkers van de RU, geeft Van Krieken aan in een gesprek met Vox. Rector on Tour richt zich wel voornamelijk op de student.

De eerste keer ‘Op de koffie met de rector’ vindt plaats op 27 maart in de hal van het Spinozagebouw. Naast het koffie drinken gaat Van Krieken ook een tweewekelijkse column schrijven voor Radboudnet, het intranet van de RU. Het is voor de rector een manier om zijn eigen gedachten op een rij te krijgen, zegt hij in Vox.

 

 

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen