Home NieuwsRadboud Universiteit Refter krijgt een moderne make-over

Refter krijgt een moderne make-over

door Redactie

Zelfs de alom vertrouwde Refter gaat met zijn tijd mee. In de toekomst zal het universiteitsrestaurant worden omgetoverd tot een heus Foodcourt.

In het Centrumplan, dat is opgesteld door het Universitair Vastgoed Bedrijf (UVB), wordt gemeld dat de Refter, op verzoek van het Facilitair Bedrijf (FB) van de RU, in de toekomst zal veranderen in een Foodcourt. In het nieuwe Foodcourt zullen volgens het Centrumplan onder meer commerciële outlets en een gezamenlijk zitgebied komen. 

David Niessen, manager Retail en Catering van het FB, vertelt dat de plannen van de make-over van de Refter op dit moment nog vrij vaag zijn. ‘De plannen die in het Centrumplan staan zijn het startpunt voor het Foodcourt, maar hoe de plannen worden uitgewerkt moet het FB nog zelf vaststellen.’ Wel kan Niessen melden dat de commerciële outlets kunnen worden ingevuld door bedrijven, maar ook door beginnende ondernemingen. Zij zullen aanvullend eten en/of drinken aanbieden naast het assortiment van het FB voor de studenten en medewerkers. Over verdere plannen kan Niessen helaas geen uitspraken doen. ‘In de toekomst zullen er concretere ideeën komen.’

Het nieuwe Foodcourt zal volgens het Centrumplan in september 2018 in gebruik worden genomen. Tot die tijd kunnen studenten en medewerkers nog gezellig rijtje schuiven in de oude, vertrouwde Refter, in afwachting op hun maaltijd.

(Foto: Dick van Aalst)

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen