Home NieuwsRadboud Universiteit Refter opent feestelijk de deuren

Refter opent feestelijk de deuren

door Redactie

Het is eindelijk zover. Na maanden leven op de kleffe broodjes van de Spar, de traditionele Radboudmaaltijd in Het Gerecht en de te dure koffie van Café C, wordt de Refter op 26 maart feestelijk geopend.

Afgelopen week kon je in de vernieuwde Refter al plaatsnemen op de nep-chesterfieldbanken of in een van de hippe fauteuils die onderdeel zijn van het nieuwe meubilair. Ook waren de verschillende foodcourts open en boden ze een aantal gerechten aan om studenten warm te maken voor de echte opening van het universiteitsrestaurant.

Volgende week zal het dan echt zover zijn. De hele week lang zullen er activiteiten zijn in de Refter om de oude en nieuwe Refterklant te trekken. Op maandag zal de Refter verschillende ‘samples’ aanbieden van alle gerechten die verkocht zullen worden. De cateringbedrijven die deze gerechten aanbieden zullen ook uitleg geven. De langverwachte officiële opening is op 26 maart. Bezoekers krijgen dan 10% korting op alle gerechten. ‘s Middags kun je er echter geen gebruik van maken, tussen twee en vijf zal de Refter even dicht zijn. Gelukkig is de Refter die avond wel gewoon open. Gasten kunnen dan zelfs genieten van livemuziek. Ook de rest van de week zijn er verschillende activiteiten en aanbiedingen.

De nieuwe Refter is langer open dan voorheen, van half acht ‘s ochtends tot acht uur ‘s avonds. Het bestaat niet meer uit slechts een keuken, maar uit zes ‘eilandjes’ waar verschillende gerechten gehaald kunnen worden. Ook is er een wijnbar, uiteraard pas open vanaf half vier. 

 

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen