Home NieuwsRadboud Universiteit Studenten en medewerkers bepalen uiterlijk nieuwe Refter

Studenten en medewerkers bepalen uiterlijk nieuwe Refter

door Vincent Veerbeek

Zoals al langer bekend is, gaat De Refter het komende jaar volledig op de schop. Om de nieuwe Refter in te richten roept het Facilitair Bedrijf (FB) de hulp van Radboudstudenten en medewerkers in.

Dat De Refter komend jaar wordt omgebouwd tot een heuse food court, wisten we al langer. Zo kunnen studenten hun maaltijden makkelijker zelf samenstellen en komen er twee commerciële uitbaters in de kantine te zitten. Om de hele verbouwing daadwerkelijk vorm te geven wil het FB ook de mening van studenten en medewerkers meenemen in haar plannen. ‘Met een vragenlijst willen we informatie ophalen bij de gebruikers van de faciliteiten’, vertelt David Niessen, afdelingshoofd Retail en Catering van het FB. De vragenlijst die het FB voorlegt aan studenten en medewerkers van de Radboud Universiteit gaat niet alleen over de vorm van de stoelen die in de ruimte komen te staan, ook de menukaart wordt bepaald door de bezoekers. ‘Aan de hand van moodboards kunnen bezoekers een impressie krijgen van de sfeer in de nieuwe Refter. We weten namelijk nog niet precies hoe het eruit gaat zien, maar daarom kunnen mensen zelf een keuze maken uit de verschillende sfeerbeelden op de moodboards.’

De daadwerkelijke verbouwing laat echter nog even op zich wachten. ‘We hebben nog geen exacte datum vastgesteld, maar het streven is om zoveel mogelijk in september 2018 te realiseren’, legt Niessen uit. De meeste werkzaamheden zullen dan gaan plaatsvinden in de zomervakantie.’ Voor de enthousiaste invullers van de vragenlijst is er ook nog een kleine beloning te verdienen. Deelnemers krijgen namelijk een koffiebon die in te wisselen is bij één van de horecalocaties op de campus.

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen