Home NieuwsRadboud Universiteit TvA volgende week definitief dicht

TvA volgende week definitief dicht

door Redactie

Vanaf volgende week zijn wandelingen tussen het grijze beton van de Thomas van Aquinostraat (TvA) definitief verleden tijd. Maandag 5 februari wordt de straat namelijk afgesloten om vrij baan te geven aan de sloopwerkzaamheden, zo meldt de Faculteit der Managementwetenschappen (FdM) dinsdag op Twitter.

Met ingang van maandag wordt de doorgang tussen de universiteitsgebouwen gesperd. Eerder sloten TvA 3, 4 en 5 al de deuren, hoewel ze nog kort opengingen op woensdag 17 januari voor de TvA Tribute. Na maandag zal ook TvA 2 op slot gaan en daarom is vrijdag de laatste dag dat de studieruimtes daar gebruikt kunnen worden. Vanaf volgende week kunnen studenten in plaats daarvan terecht in TvA 1 om te studeren, dat voorlopig open zal blijven. Ook TvA 6 blijft nog iets langer staan, aangezien dat gebouw pas aankomende zomer tegen de vlakte gaat.

De FdM is inmiddels verhuisd naar het nieuwe Elinor Ostromgebouw, in wat voorheen het Gymnasion was. Op de plek waar nu nog de TvA-kolossen staan zal de komende jaren een nieuw gebouw verrijzen voor de Faculteit der Sociale Wetenschappen.

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen