Home NieuwsRadboud Universiteit Universiteitssupermarkt aanstaande maandag open

Universiteitssupermarkt aanstaande maandag open

door Redactie

We hebben er een tijdje op moeten wachten, maar maandag is het eindelijk zover. De SPAR University op de campus van de RU opent dan haar deuren.

Aanvankelijk zou de winkel afgelopen maandag worden geopend, maar waarschijnlijk vanwege de brandveiligheid werd de opening een weekje uitgesteld. Volgens DenkDifferent, de uitbater van de SPAR University, zal de winkel in het Erasmusgebouw de pilotstore worden van de supermarktketen. Twee thema’s zullen een centrale plek in de winkel krijgen: het bestrijden van voedselverspilling en gezond eten.

Aanstaande maandag zal de winkel worden geopend om kwart over 9 ‘s ochtends door Wilma de Koning, vicevoorzitter van het College van Bestuur van de RU, en Dennis Walraven, voorzitter van de Universitaire Studentenraad. De opening zal tot half 12 duren. Daarna zal de SPAR University doordeweeks open zijn van 8 uur ‘s ochtends tot en met 9 uur ‘s avonds. In het weekend gelden andere openingstijden: op zaterdag kan je boodschappen doen tussen 9 uur ‘s ochtends en 3 uur ‘s middags. Zondag zal de winkel haar deuren openen tussen 4 uur ‘s middags en 9 uur ‘s avonds.

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen