Home Artikelen SSH& zoekt vriendengroepen die samen in nieuw complex willen wonen

SSH& zoekt vriendengroepen die samen in nieuw complex willen wonen

Vanaf aankomende woensdag kunnen vriendengroepen een week lang reageren op studio’s in het nieuwe SSH& complex Urban. Zo wil de stichting ervoor zorgen dat bewoners zo snel mogelijk een gemeenschap vormen. 

Samenwonen! Samenwonen! Wie wil mijn kamer zien?! Als het aan de SSH& ligt, zijn dat straks je vrienden. Vanaf aankomende woensdag kunnen vriendengroepen namelijk reageren op 15 studio’s in het nieuwe complex Urban. De stichting wil er zo voor zorgen dat de bewoners van het gebouw, dat in de nieuwe wijk NDW21 ligt, zo snel mogelijk een gemeenschap vormen. De advertentie staat ook open voor mensen die nog niet bij SSH& wonen. 

De verwachtingen

Urban zal 79 studio’s van 20 vierkante meter gaan tellen. De eerste vijftien studio’s worden vanaf aankomende week in vijf advertenties aangeboden op de website van de SSH&. Daar kunnen groepen van drie vrienden reageren op drie studio’s die in het gebouw dicht bij elkaar liggen. Om ervoor te zorgen dat de groepen aansluiten bij de verwachtingen van de SSH& volgt er op de gebruikelijke loting ook een gesprek met de Stichting. 

De SSH& hoopt dat de vriendengroepen contact zullen leggen met hun huis- en wijkgenoten. Urban ligt namelijk in de volledig nieuwe wijk NDW21. Die wijk is gebouwd met oog op de krapte op de woningmarkt. Er komen in totaal zo’n 500 flexwoningen die over twintig jaar een andere bestemming zullen krijgen. De vriendengroepen trekken als eerst in Urban en kunnen zo de nieuwe bewoners welkom heten. Over twee weken zullen de losse studio’s aangeboden worden.

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen