Home Nieuws Valentijn in de UB

Valentijn in de UB

door Myrte Nowee

De dag van de liefde is ook de Radboud Universiteit (RU) niet onopgemerkt gebleven. In de Universiteitsbibliotheek (UB) kunnen vrijgezellen vanmiddag een boek lenen om daar een blind date mee te hebben.


Het idee komt van Gülay Peters, een medewerker van de UB die met de actie studenten en medewerkers op de hoogte wilde stellen dat de UB niet alleen studieboeken, maar ook veel romans heeft. ‘Veel studenten en medewerkers weten dat niet. Daarom, en ook als knipoog naar Valentijnsdag natuurlijk, hebben we allerlei verschillende boeken ingepakt die je vandaag kan lenen.’ Welke auteur en welk genre het is blijft dus een geheim. ‘Misschien ontdek je wel een nieuw genre dat je niet kende!’ luidt de aankondiging vrolijk. Op de boeken zijn er wel een aantal steekwoorden geplakt om een beetje een idee te krijgen. ‘Maar welk boek het precies is, dat kun je thuis pas zien’, aldus Peters.

Tot nu toe zijn er al veel boeken mee op date genomen vertelt Peters, maar er zijn er nog genoeg over. De actie is alleen vandaag.

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen