Home Papieren ANSBladartikelen ANS Ontmoet

ANS Ontmoet

door Redactie

Je draait je om. In je hals voel je een stoot. Het is je laptop die nog openligt op het kussen naast je. Zweterig, moe en verward open je je ogen. Kort schrik je: de webcam staat nog aan en op het beeldscherm zie je een slapende, naakte jongeman. Wat heeft dit in godsnaam te betekenen?

Je denkt terug aan de avond ervoor. Een van je introvaders, echt een szigettypetje, bleek een thuisbezorgddrugshandeltje te hebben. Hij stelde voor om een mooi ketafeestje te organiseren vanavond. ‘Dit is echt dé shit om je te ontwikkelen in je studententijd’, riep de introvader vrolijk terwijl hij wegfietste.

Na een nakkie te hebben gedaan, opende je de chat van je introgroepje. Het feestje kan beginnen, dacht je vol goede moed. Vrolijk keek je naar de lichtshow die een behulpzame studiegenoot in zijn kamer installeerde. Zo, nu kan iedereen meegenieten! Hoewel je je had voorbereid op een relaxed avondje, werd het je al gauw duidelijk dat de groepschat hard ging. Een van de eerstejaars stuurde een courgettesmiley, waarop jij gevat antwoordde met een meme. Het een leidde tot het ander en nu ligt hij dus in adamskostuum naast je. ‘De nacht blijven slapen kost wel tweehonderd euro extra’, zegt hij je nu aankijkend. Wat krijgen we nou?

Nu weet je het weer. De medestudent stelde een studielening te voorkomen met een baantje in de sekswerkindustrie. Boos denk je dat je die prijs toch écht niet gaat betalen voor zo’n slappe avond. Er schieten je gelijk een aantal sabotagemanieren te binnen. Is dat nou wel eerlijk, begin je gauw te reflecteren. Misschien is hij wel een slachtoffer van mensenhandel? Of overanalyseer je de situatie nu? Welkom in de academische bubbel.

De hoofdredactie


Lees de nieuwste ANS hier.

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen