Home Schrijven voor ANS

Schrijven voor ANS

door Redactie
Schrijven voor ANS

Ben jij in het bezit van een kritische geest, een vlotte pen, ben je een koning met Photoshop of kun je goed tekenen of fotograferen? Doe wat nuttigs met je talent en word medewerker bij ANS.

ANS is hét studentenblad van Nijmegen dat volledig wordt beheerd door studenten. Bij ANS kan en mag er daarom veel en ook de mening van iemand die net komt binnenwandelen telt mee.

Als je later iets in de journalistiek wilt doen, is ANS hiervoor de perfecte leerschool. ANS heeft al meer dan dertig jaar ervaring met het maken van diepgravende, bijtende en onafhankelijke journalistiek. De vaardigheden die je bij ons opdoet, zijn bovendien ook buiten de journalistiek enorm nuttig. Het gericht analyseren van een probleem, het opzoeken van informatie, goed schrijven, het leggen van contacten, organiseren, vergaderen: dit zijn vaardigheden die bij elke baan van pas komen. Werken voor ANS staat dan ook goed op je CV en is bovendien ontzettend leuk.

Meewerken aan de ANS is volkomen vrijblijvend, als je een periode niet kunt schrijven, is dat geen probleem. Journalistieke ervaring is geen vereiste.

ANSwantsyouWat doen wij zoal?
– Jochem Myjer en Marianne Thieme interviewen
– Verschillende evenementen in Nijmegen in beeld brengen
– Onderzoek doen naar het zelf brouwen van bier
– Meelopen met de politie
– Spreken met een wetenschapper die het menselijke brein digitaal wil namaken
– Zo nodig kritiek leveren op het functioneren van de Radboud Universiteit
– Alternatieve drankspellen verzinnen en testen
– Op bezoek gaan bij een brakke Peter Pannekoek
– Feest vieren als het even kan

Wil jij graag in een bloedfanatieke ploeg ons blad of onze site tot een nóg hoger niveau tillen? Ben je niet vies van enorm slechte woordgrappen en iets te sterke filterkoffie? Kom een keer langs op ons kantoor onder het gymnasion of stuur een mailtje naar: redactie@ans-online.nl.