Home VermaakBroodje Bal Broodje Bal: dispuut T.H.O.R. en damesdispuut Aisa

Broodje Bal: dispuut T.H.O.R. en damesdispuut Aisa

door Redactie

In de hoop nieuwe zieltjes te winnen, proberen zichzelf respecterende verenigingen de nieuwe eerstejaars van een bodem te voorzien. Er zijn genoeg eetacties om uit te kiezen. ANS test de kwaliteit en de gezelligheid van deze acties en prikt een vorkje mee. Op donderdagavond schoof ANS aan bij dispuut T.H.O.R. en damesdispuut Aisa in het dispuutshuis van T.H.O.R.

Tekst: Wout Zerner
Foto: Tom Plaum

Vereniging: De heren van T.H.O.R. en dames van Aisa zitten bij aankomst van de introgroepjes gezamenlijk op de banken voor het huis. De sfeer tussen de dispuutsleden zit er goed in. Een aantal van de gastheren is nog de Olympische Spelen aan het kijken terwijl de rest de eerste biertjes alweer in zijn handen heeft.

Locatie: Het eten wordt geserveerd in de achtertuin van het studentikoze dispuutshuis van T.H.O.R. In de krappe tuin zijn bierbanken neergezet waaraan de introgroepjes hun maaltijd kunnen nuttigen. Na het eten is er nog de mogelijkheid om in de kelder van het huis een biertje te drinken. Hier is een feestkelder ingericht met bar en een dj om alvast in de stemming voor een lange nacht te komen.

Smaak: De dispuutsleden hebben er voor gekozen om de bereiding van het eten uit te besteden aan een Grieks restaurant. Hierdoor is er voor elke eter een uitgebreide Griekse schotel met onder andere gyros en rijst beschikbaar. De Griekse maaltijd is een origineel idee waar introductiegroepen speciaal voor langskomen en de flinke portie is daarbovenop ook nog eens lekker. Naast het eten is er ook onbeperkt drank beschikbaar waardoor het bier rijkelijk vloeit.

Gezelligheid: De etende introductiegroepjes hebben het onderling duidelijk naar hun zin. De leden van Thor en Aisa mengen zich echter niet onder de verschillende groepjes. Zij staan vooral samen aan de statafel en zijn meer met elkaar bezig dan met hun gasten. De introductiegroepjes verkiezen daarom na het eten de gezelligheid van de stad boven de vochtige dispuutskelder.

Eindoordeel: 6,5

Broodje bal THOR

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen