Home VermaakBroodje Bal Broodje Bal: N.S.L.T.C. Slow

Broodje Bal: N.S.L.T.C. Slow

door Redactie

In de hoop nieuwe zieltjes te winnen, proberen zichzelf respecterende verenigingen de nieuwe eerstejaars van een bodem te voorzien. Er zijn genoeg eetacties om uit te kiezen. ANS test de kwaliteit en de gezelligheid van deze acties en prikt een vorkje mee. Op woensdagavond schoof ANS aan bij studententennisvereniging Slow in villa Schaeck.

Tekst en foto: Chiel Nijhuis

Vereniging: Omdat er geen introgroepjes aanwezig zijn, is het rustig bij de barbecue van Slow. De tennissers lijken hun krachten te sparen voor een feest dat zij samen met hockeyvereniging Apeliotes organiseren, en later in de avond zal plaatsvinden.

Locatie: De parkeerplaats aan de achterzijde van Villa van Schaeck biedt voldoende ruimte voor de barbecue. De besloten ligging zorgt voor een gezellige sfeer. Het nadeel hiervan is dat de zon zich deze avond slechts sporadisch laat zien. 

Smaak: De aanwezigen hebben de keuze uit een hamburger, speklap en een worstje die met zorg zijn bereid. Daarnaast is er nog een buffet met verschillende salades. Al met al is het een erg simpele barbecue, maar met de smaak is niets mis, en dat is natuurlijk het belangrijkst.

Gezelligheid: Dat het rustig is bij de barbecue betekent niet dat het er niet gezellig is. Tijdens het eten wordt rustig gepraat en hier en daar wordt langzaam een biertje gedronken. Het heeft er alle schijn van dat de tennissers en hockeyers slechts de lever aan het opwarmen zijn voor de rest van de avond. 

Eindoordeel: 8

2016 08 17 19.11.58

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen