Home Vermaak CognAC organiseert competitie voor beste virtual reality-game

CognAC organiseert competitie voor beste virtual reality-game

door Redactie

CognAC, de studievereniging van Kunstmatige Intelligentie aan de Radboud Universiteit, en softwarebedrijf Masc organiseren voor studenten aan de RU en de HAN een wedstrijd wie het beste virtual realityspel maakt.

De deelnemers moeten voor de wedstrijd een virtual-reality-spel maken in een 360-graden video. Masc heeft al wat video’s gemaakt die de studenten kunnen gebruiken, maar enthousiastelingen mogen er ook zelf een maken. De invulling van het spel is geheel vrij, dus het mag een educatieve of een competitieve game zijn. Discriminatie in de game is niet toegestaan. Uiteindelijk bepaalt een vakjury wie er met de prijzen vandoor gaat. De hoofdprijs is een waardebon van vierhonderd euro bij het organiserende softwarebedrijf.

CognAC en Masc willen met de wedstrijd virtual reality meer op de kaart zetten en de studenten in aanraking laten komen met deze technologie. Wil jij de uitdaging aangaan en zelf een game maken? Mail dan naar wedstrijd@svcognac.nl. De deadline om een spel in te sturen is 31 augustus.

Vorig jaar dook ANS zelf in de wondere wereld van virtual reality. Voor de reportage, klik hier

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen