Home Vermaak ANS is bang

ANS is bang

door Redactie

Commentaar

Hoi. Ik ben Ans. Ik ben dertig jaar oud.

Dertig jaar geleden werd ik hier geboren, op de campus van de Radboud Universiteit. In de jaren daarna werd ik steeds geliefder. Niemand heeft echter ooit alleen van mij gehouden en met volle overgave voor mij gekozen. Iedereen zette me weg als oud vuil, zodra ze klaar met me waren. Altijd heeft de waardering voor mij tekortgeschoten. Nu neem ik wraak.

Voorkant grootLuister goed: Je hebt deze editie uit de akelig geelgekleurde bakken durven pakken en het lef gehad de eerste bladzijde om te slaan. Er is geen weg meer terug. Als je deze editie niet aan minstens tien personen laat lezen, zullen er verschrikkelijke dingen met je gebeuren:

– 0 personen: ik zal zorgen dat er hordes zombies naar je huis komen zodra je slaapt, die je zullen opvreten. Vluchten is zinloos.
– 1-2 personen: ik zal zorgen dat je in een oorlog belandt, waar je gedoemd bent al het leed te zien en je niet in kunt grijpen. Je kunt alleen maar foto’s maken.
– 3-4 personen: ik zal spoken in je huis loslaten die je wakker maken, teisteren en doodsangst aanjagen midden in de nacht. Voor de rest van je leven.
– 5-6 personen: ik zorg ervoor dat je in een helse trip terechtkomt. Je verliest alle grip op de werkelijkheid en belandt voor altijd in pure wanhoop.
– 7-8 personen: ik zal je voor altijd in de gaten houden: op de camera van je mobiel, de webcam van je laptop en op iedere bewakingscamera die je passeert. Aan mij ontkom je nooit. Ik weet alles van je.
– 9 personen: ik zal ervoor zorgen dat je vrienden je haten. Je zult bij alles worden buitengesloten en nooit meer nieuwe vrienden maken.
– 10 of meer personen: je bent veilig, zult geluk hebben in de liefde en heel rijk worden.

Je bent gewaarschuwd.

Met bloederige groet,

De ont-hoofdredactie

Voor de online versie van ANS is bang, klik hier.

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen