Home Vermaak Fotowedstrijd: win een plek op de middenpagina van ANS!

Fotowedstrijd: win een plek op de middenpagina van ANS!

door Redactie

Fotowedstrijd:
Win een plek op de middenpagina in het vierde nummer van ANS!

Opdracht:
maak een foto van ‘lelijk Nijmegen’.

Beschrijving:
In Nijmegen zijn een heleboel mooie gebouwen en locaties te vinden. Op ansichtkaarten vind je prachtige foto’s van de Waalbrug bij nacht, de Grote Markt met haar historische gebouwen en een vredig Valkhofpark, met daarbovenop de letters ‘Groeten uit Nijmegen!’. Ook de afbeeldingen op Google laten Nijmegen van haar beste kant zien. Deze kaarten en afbeeldingen geven je moeder of je oma een mooi beeld van Nijmegen, maar laten we vooral niet vergeten dat de stad ook een aantal lelijke plekken rijk is. ANS vindt dat deze kant van Nijmegen te weinig belicht is en wil daar verandering in brengen. Daarom vragen wij je om een mooie, originele foto van een stukje Nijmegen te maken dat volgens jou laat zien dat de stad niet overal even mooi is. Dat kan een plek zijn waaraan jij je mateloos ergert of gewoon een gebouw dat zo spuuglelijk is dat je er niet dood gevonden wilt worden. Wat voor plek/gebouw/straat/park/persoon/bushokje/etc. dat is, mag je zelf bepalen.

Geef daarnaast een korte uitleg bij je foto (maximaal 100 woorden) waarin je de vraag beantwoord: waar is deze plek en wat maakt deze plek zo lelijk?

Eisen:
– De foto moet van goede kwaliteit zijn, geen smartphone-foto’s dus.
– De foto moet mooi zijn, dat waarvan de foto gemaakt is lelijk.
– Geef een uitleg bij de foto.
– De deadline ligt op maandag 7 december.

Stuur je foto en uitleg op naar redactie@ans-online.nl en wie weet straalt jouw foto vanaf januari op de middenpagina van het vierde nummer van ANS.

Succes!

De redactie

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen