Home Vermaak Goed verhaal, lekker kort: Gommers Verduurzaamd het DAK!

Goed verhaal, lekker kort: Gommers Verduurzaamd het DAK!

door Redactie

Na twee weken kerstvakantie wil alle opgedane kennis nog wel eens wegzakken. Zo ook aan de Radboud Universiteit (RU). Aan de Universiteitsbibliotheek (UB) hangt sinds kort een levensgrote poster met de tekst ‘Gommers Verduurzaamd het DAK!’. Waar het mis ging is onduidelijk, maar duidelijk is wel dat we hier te maken hebben met een verdwaalde letter d. En dan heb ik het niet over het DAK.

De RU zet in op verduurzaming en blijkbaar is nu het DAK van de UB aan de beurt. Belangrijk bij verduurzaming is dat je er zoveel mogelijk mee te koop loopt. Meer groen is namelijk meer beter. De RU wil van het DAK schreeuwen dat er wordt verduurzaamd en een goed middel hiervoor is een spandoek, een gróót spandoek. Toen de RU aan bouwbedrijf Gommers de opdracht gaf om een goed in het oog vallend spandoek te maken, ging er echter iets mis. Ik stel me zo voor dat meneer Gommers een heerlijke skivakantie achter de rug heeft gehad en het opstarten nog niet zo wilde lukken. Terwijl hij als ontbijt een taai geworden oliebol wegkauwde, krabbelde hij op een briefje de oh zo belangrijke slogan. Het kwaad was geschied.Gommers verduurzaamd het dak
Misschien ben ik te naïef en is dit een vette d/t-fout met opzet. Misschien is dit een poging van de RU en Gommers om studenten met een aanhoudende kater van de champagne scherp te krijgen. In dat geval: bravo RU. Ik ben klaarwakker. 

Oh ja, voor wie zich afvroeg wat Gommers eigenlijk verduurzaamD, ze verduurzamen het DAK! Wat? Het DAK!

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen