Home VermaakDe Graadmeter De Graadmeter: poepen zonder pleepapier

De Graadmeter: poepen zonder pleepapier

door Redactie

In het studentenleven zijn de mogelijkheden niet te overzien. Waar kun je het beste wildkamperen, wat is het hipste kapsel en hoe scoor je het snelst een bedpartner? In De Graadmeter onderzoekt ANS de opties. Deze keer: Poepen zonder pleepapier

Tekst: Tom Plaum
Foto’s: Redactie

Dit artikel verscheen eerder in het vierde nummer van ANS

BroekOmhoogWat: Broek omhoog trekken 
Kontcomfort: Jeukende aars
Overblijfselen: Kliekjescement
Score: 2/5

Na een bak ochtendkoffie wil je kringspier graag nog eventjes ontspannen. Geen vuiltje aan de lucht, maar tot je grote schrik is het wc-papier op. Als je daar schijt aan hebt, trek je broek dan direct omhoog. Als de endeldarm is geleegd, lijkt dit een verstandige keuze, maar na een tijdje begint de anus door de poepresten te jeuken. Veel kliekjes blijven bij je gat hangen, waardoor je billen aan elkaar kleven als cement. Door de constante neiging aan je aars te krabben, wordt zelfs iets simpels als op een stoel zitten strontvervelend. Je buren in de collegezaal zullen jouw keuze niet in dank af nemen, want je laat ze letterlijk een poepie ruiken.

Wat: Wc-rolletje PoepMetVlaggetje
Kontcomfort: Comfortabel karton
Overblijfselen: Klonten kak
Score: 4/5

De rol waar het wc-papier omheen is gewikkeld, zit er niet voor niks. Als je hebt gefaxt met Darmstad is het kartonnetje een prima alternatief om je derrière schoon te maken. Voor voldoende veegmateriaal rol je de cilinder helemaal uit en scheur je deze in twee stukken. Het karton is niet zo zacht als de vacht van de Page-hond, maar de verwachte, schurende pijn rond de anus blijft uit. De gescheurde rol voelt als een stevig kussentje, waardoor het nog vrij comfortabel is voor het achterwerk. Hiermee wordt gelukkig niks opengereten. Grote klonten schijt zal je er niet mee wegvegen, maar het geïmproviseerde toiletpapier is niet voor een gat gevangen.

PoepbroekWat: Onderbroek
Kontcomfort: Katoenen doek bij je derrière
Overblijfselen: Fikse remsporen
Score: 3/5

Soms ligt de oplossing van een probleem recht onder je neus. Na het afleggen van een ontlastende verklaring kan je altijd je onderbroek raadplegen om je reet te ontdoen van alle viezigheden. Trek het ondergoed goed omhoog en wrijf het stevig tussen de billen, zodat je de hele naad meeneemt. Na flink schrobben is het resultaat een relatief schone aars, maar wel een erg vieze onderbroek. Het katoenen stofje voelt fijn aan bij de opening van het darmkanaal, maar de rotzooi na de veegpartij is niet te overzien. Nog een keertje navegen heeft geen zin. De net weggehaalde klontjes keren dan weer terug op hun plek en waardoor het vuile werk opnieuw moet worden opgeknapt.

ANSProeftPoepWat: Een ANS
Kontcomfort: Schrale kringspier
Overblijfselen: Geen schone AN(u)S
Score: 1/5

Iemand die zijn hele leven al een hekel aan de papieren ANS heeft gehad, kan deze gebruiken om er letterlijk zijn gat ermee af te vegen. Na het bouten haal je de middenpagina uit het tijdschrift en scheur je deze door midden. Hierdoor is het gevaar voor de nietjes geweken. Om makkelijker te wrijven, vouw je de bladzijden dubbel en schuif je deze naar je achterste toe. Al snel blijkt dat de pagina’s bijna niks opruimen bij je bilnaad. Veel poep blijft niet aan het milieuvriendelijke papier hangen, waardoor het schuren eigenlijk alleen maar een schrale anus oplevert. De middenpagina brandt flink en beschadigt de huid rondom het poepgat. Gebruik ANS dus zoals het is bedoeld: als leesvoer tijdens het doen van een grote boodschap.

GetraumatiseerdeTomWat: Toiletborstel
Kontcomfort: Te grote veger
Overblijfselen: Open poepwond
Score: 1/5

De toiletborstel is je beste vriend als het gaat om het verwijderen van remsporen in de pot. Deze wc-accessoire doet ook in ieder hoekje en gaatje zijn werk. De grote boodschap is gedaan en je pakt de borstel in de hand. Hoe dit met bacteriën besmeurde ding jouw aarsopening grondig schoon gaat maken is echter een raadsel. De infecties liggen door de besmettelijke micro-organismen op de loer. Met de nodige moeite wordt de borstel tegen de anus gedrukt, maar veel uitwerpselen worden niet verwijderd. De haren van het te grote schoonmaakmateriaal zijn erg stug, waardoor je langzaamaan je kont openkrabt. Aan dit avontuur met de toiletreiniger in de bruine invoegstrook kan je beter geen woorden vuil maken.

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen