Home Vermaak Inschrijvingen Kaf en Koren 2017 geopend

Inschrijvingen Kaf en Koren 2017 geopend

door Redactie

De inschrijvingen voor de dertiende editie van bandbattle Kaf en Koren zijn geopend. Tot 9 januari kunnen bands zich aanmelden voor de competitie. De voorrondes, waaraan in totaal 9 bands kunnen meedoen, vinden plaats op 7, 14 en 21 maart.

Cultuur op de Campus organiseert het toernooi dit jaar onder leiding van Hieke Zoon, voorzitter van de muziekcommissie. ‘Kaf en Koren is altijd populair, met name de finale in poppodium Merleyn’, aldus Hieke. ‘De winnende band van vorig jaar kreeg een fotoshoot en een waardebon bij Stockenhof, en mocht daarnaast optreden op het Valkhoffestival. Er was ook een publieksprijs, namelijk kaartjes voor Down The Rabbit Hole. De prijzen van dit jaar zullen ongeveer hetzelfde zijn, maar dat staat nog niet vast.’

Als er teveel aanmeldingen zijn wordt er op basis van de demo’s van de bands een selectie gemaakt. De criteria, die hetzelfde zijn als vorig jaar, zijn op de site van Cultuur op de Campus te vinden. Zo moet de band bijvoorbeeld bestaan uit minimaal twee leden en moet minstens de helft van de bandleden studeren aan de RU of HAN. Een driekoppige jury bepaalt vervolgens wie de voorrondes winnen en de finale op 9 mei in Merleyn haalt. 

Heb je een leuke band en wil je graag meedoen? Om jezelf aan te melden, klik hier

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen