Home Vermaak It’s peeback time

It’s peeback time

door Redactie

Wie tijdens de Vierdaagseweek in Nijmegen een te kleine blaas heeft en een muur verkiest boven een dixi, moet uitkijken voor een natte broek. Tijdens de feestweek zijn de muren van enkele gebouwen in het centrum bedekt met een speciale coating, die ervoor zorgt dat de urine terugspettert als je er tegenaan plast.

De wildplassers van de Vierdaagsefeesten zijn al een lange tijd een bron van ergenis bij zowel de inwoners van het centrum als de organisatie van de feestweek. Vorig jaar zei Teddy Vrijmoet, directeur van de Vierdaagsefeesten, zelfs dat wildplassen voor de meeste overlast zorgt tijdens de Vierdaagse. Nu wil de organisatie het plassen tegen gebouwen tegengaan. Deze brengt een speciale onzichtbare coating aan op muren van gebouwen in de binnenstad, genaamd Peeback. Deze laag zorgt ervoor dat de urine terugspettert op de wildplasser, waardoor hij zichzelf onderplast.

De organisatie van de Vierdaagsefeesten houdt de plekken waar de coating wordt aangebracht geheim. Dat doet deze om te voorkomen dat jongeren Peeback gaan uitproberen. Wel heeft de organisatie al afspraken gemaakt met bewoners en beheerders van woningcomplexen om de beschermende laag aan te brengen. Mocht je dus tijdens de Vierdaagse jezelf onder zeiken tijdens het wildplassen, dan weet je dat je bent gePeebackt.

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen