Home Vermaak Kerst vieren doe je in de Refter

Kerst vieren doe je in de Refter

door Redactie

De kerstkilo’s komen al vroeg aan in december. Net als voorgaande jaren heeft de Refter weer een eigen menu samengesteld voor de kerstdagen. Op 13 en 14 december kunnen studenten en medewerkers van de RU genieten van een driegangenmenu waar menig chefkok jaloers op zou zijn.

Op beide dagen kan je kiezen tussen twee gerechten per gang. Op dinsdag 13 december kan men onder meer kiezen uit een krachtige boullion van rund als voorgerecht, Strudel Noël als hoofdgerecht en vanillemousse als dessert. De dag erna staat onder andere een romige vissoep, feestelijke tortilla en een crème van mascarpone en yoghurt op het menu. Tijdens het verorberen van het chique Reftereten zal er voor een toepasselijk muziekje worden gezorgd.

Op 13 en 14 december tussen 5 uur ‘s middags en 7 uur ‘s avonds hoeven levensgenieters slechts 8,50 euro neer te tellen voor een driegangenmenu. Studenten zijn een euro goedkoper uit om eens lekker luxueus op de campus te eten. Lekkerder kan je je kerstvakantie niet inluiden.

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen