Home Vermaaklijstjestijd Lijstjestijd: De beste In Beeld

Lijstjestijd: De beste In Beeld

door Redactie

Het jaar 2015 is alweer bijna achter de rug en dat is terugblikken geblazen. Van 25 december tot en met 31 december kun je op de site elke dag een lijstje verwachten waarin we terugkijken op het afgelopen jaar. Wat voor flauwe ongein heef ANS geprobeerd je dit jaar door de strot te duwen? Welke opmerkelijke persoonlijkheden lieten zich horen en op wat voor een manier kreeg de RU het vuur aan de schenen? Vandaag: De beste In Beeld.

5. Herdenking slachtoffers Parijs 
Afgelopen november stond de Radboud Universiteit stil bij de slachtoffers van de aanslagen in Parijs dit najaar. Op verschillende plekken op de campus werd medeleven getoond met de nabestaanden. Hoe betuigden de Nijmeegse studenten hun steun na het drama?

4. Prinsentreffen
Begin dit jaar vond in Nijmegen de 22ste editie van het internationale Prinsentreffen plaats. De Jan Massinkhal vulde zich met ongeveer drieduizend mensen, waaronder de Prinsen en Prinsessen Carnaval van 59 dorpen en steden uit Nederland, Duitsland en België. Niet alleen ANS bezocht het evenement, ook burgemeester Bruls werd gespot tussen de gevederde mutsen en feestelijke maillots, 

3. Zombie Outbreak 
In maart vond op de campus van de Radboud een Zombie Outbreak plaats. Zouden wij kunnen ontkomen aan de ondoden? ANS liep mee met de spooktocht die zo uit The Walking Dead kon komen. 

2. De Campuscantus
Afgelopen augustus vond de tweede editie van de Campuscantus plaats. Niet iedereen vond het een goed idee dat de RU een drankfestijn stimuleerde. Een pitcher bier was slechts 7,50 en dat was goed te merken. Het leverde in ieder geval mooie foto’s op.

1. Record Industry
In  mei bracht ANS een bezoek aan Record Industry, de grootste platenperserij van Europa. De nostalgie was voelbaar, maar de elpee bleek nog springlevend. Van de snijkamer, via het nikkelbad naar de pers mocht ANS meekijken hoe platen worden gemaakt voordat ze in de hoes verdwijnen.

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen