Home Vermaak Maak je eigen betekenisloze universiteitsslogan

Maak je eigen betekenisloze universiteitsslogan

door Redactie

Het Platform Hervorming Nederlandse Universiteiten (H.NU) noemde universiteitsslogans eerder al dom. Nu komt de organisatie met een ‘University Slogan Generator‘.

De generator is het officieuze vervolg op de ‘verkiezing van de domste universitaire reclameleus’, die was bedoeld als kritiek op de economisering binnen Nederlandse universiteiten. Op de website van H.NU staat dat de organisatie zelf kritiek kreeg ‘omdat dit soort acties geen concrete voorstellen zijn’.

Met de slogan generator wil H.NU een einde maken aan dit soort ‘loze kritiek’. Gratis biedt de organisatie een alternatief voor dure reclamebureaus, zodat hun personal assistent alleen maar op een knop hoeft te drukken om inspirerende one-liners te produceren. De generator staat op die manier ‘ten dienste van visionaire managers die op zoek zijn naar een motiverende slogan voor een veranderende universiteit.’ 

Blijkbaar heeft de Radboud Unversiteit (RU) de generator ook geraadpleegd. ‘Change perspective’ is namelijk ook een van de olijke uitkomsten. Denk je zelf een betere slogan voor de RU te kunnen creëren? Pak hier je kans.  

 

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen