Home Vermaak Prijsvraag: win kaarten voor het Wintertuinfestival

Prijsvraag: win kaarten voor het Wintertuinfestival

door Redactie

Van 26 tot en met 29 november is het weer tijd voor het Wintertuinfestival. Onder meer Tommy Wieringa, Toon Tellegen, Dominee Gremdaat, Bas Heijne en Simone van Saarloos zijn op het festival te gast.

Het thema van het literaire festival dit jaar is hoop. In een uniek gastcollege zal de bekendste dominee van Nederland, dominee Gremdaat, het publiek de weg wijzen met een speciaal voor het festival geschreven rede. In de tweede helft van het college  vindt er een nagesprek plaats met acteur, cabaretier en theatermaker Paul Haenen. Bovendien zal Kloosterkino hoopvolle animatiefilms vertonen.

ANS mag voor het gastcollege van dominee Gremdaat 2 keer 2 kaarten weggeven. Het enige wat je moet doen om kans te maken op deze kaarten, is antwoord geven op de volgende vraag:

In de winter ligt er sneeuw in je tuin. Naast de winter zijn er nog drie andere seizoenen. Wat zijn de namen van deze seizoenen? Je mag geen internet gebruiken bij het beantwoorden van deze vraag.

Stuur je antwoord voor maandag 23 november op naar redactie@ans-online.nl en wie weet mag jij aanwezig zijn bij het college van dominee Gremdaat. De winnaar ontvangt een mailtje. 

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen