Home Vermaak [Update] Val in de prijzen met je studentenhuis

[Update] Val in de prijzen met je studentenhuis

door Redactie

Altijd al gedacht dat jouw studentenhuis het leukste huis van Nijmegen is? Dan kan je je nu opgeven voor de Beste Studentenhuis Award 2016.

De prijs is in het leven geroepen door de fractie van D66 in de Nijmeegse gemeenteraad. Volgens de partij zijn studenten onlosmakelijk verbonden met het bruisende karakter van de stad. Afgelopen tijd is er veel discussie geweest over studenten als overlastveroorzakers in Nijmegen. Daarom vond de fractie het tijd om studenten een beetje in het zonnetje te zetten. Om de prijs te kunnen winnen moet het studentenhuis op vier elementen goed scoren: onderlinge verbondenheid tussen de huisgenoten, de band van het huis met de buurt, de diversiteit van de huisgenoten en de maatschappelijke betrokkenheid van de inwoners van het huis met Nijmegen.

Tot 1 december heb je de tijd om jouw huis op te geven voor de prijs. Op 15 december wordt de winnaar bekend gemaakt.

Update: 16 december 2016, 12:20 uur
De bewoners van ‘De Berchjes’ aan de Van Berchenstraat zijn verkozen tot het Beste Studentenhuis van 2016. Afgelopen donderdag maakte D66 de winnaar van de prijs bekend en gingen bij de studenten langs om de titel te overhandigen. In de laatste stemronde bleef het ‘De Berchjes’ ‘De Baldr Kaste’ aan de Vredestraat en ‘Het Melkhuis’ aan de Groesbeekseweg voor. 

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen