Home Vermaak Waterglijbaan keert terug naar Nijmegen

Waterglijbaan keert terug naar Nijmegen

door Redactie

Tijd om je zwemkleding af te stoffen en je wasbordje eens flink onder handen te nemen, want in mei keert de beroemde waterglijbaan van Splash Your City weer terug naar het centrum van Nijmegen.

Het decor van de waterglijbaan is dit jaar wel veranderd. Waar je vorige editie vanuit de Stikke Hezelstraat naar beneden zoefde, strijkt de glijbaan nu neer op de steile Veerpoorttrappen in de buurt van de Waalkade. Om een glijbaan goed te laten werken, heeft men immers een steile ondergrond nodig. Bij de Stikke Hezelstraat waren vorig jaar de nodige problemen, maar organisator Splash Your City heeft na lang onderhandelen met de gemeente Nijmegen voor elkaar gebokst dat er een andere locatie en een spectaculairder einde komt. Na een dollemansrit van 200 meter zullen de deelnemers namelijk in de Waal plonzen.

Wie tussen 25 en 28 mei de Waal in wil glijden moet zijn kaarten online bestellen. Deze zijn te verkrijgen op de website van de organisator. Ook de minder dappere onder ons kunnen gerust naar de Waalkade gaan om hun familie en vrienden aan te moedigen. Voor hen zal een speciaal strandje worden aangelegd waar ze kunnen meegenieten van de waterpret.

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen