Home Vermaak Winnaar Kaf en Koren 2017 bekend

Winnaar Kaf en Koren 2017 bekend

door Redactie

Afgelopen dinsdag heeft Foxlane de finale van studentenbandcompetitie Kaf en Koren 2017 gewonnen. De band mag zich een jaar lang de ‘beste studentenband van Nijmegen’ noemen.

Na het doorstaan van de drie voorrondes bleven drie bands over die in poppodium Merleyn de strijd tegen elkaar aan gingen om de bandcompetitie te winnen: Foxlane, Mooksha en Jackson’s Cage. Iedere band kenmerkt zich door een andere stijl: Foxlane is een indierockband met punk- en jazzinvloeden, Mooksha typeert zich als een progressieve rockband met invloeden van post-punk en Jackson’s Cage is een rauwe orgelrockband.

Uiteindelijk trok Foxlane aan het langste eind tijdens de finaleavond, die werd georganiseerd door Cultuur op de Campus. De winnende bandleden gaan naar huis met de hoofdprijzen: een opnamedag in een professionele muziekstudio en een optreden op het Valkhof Festival tijdens de Vierdaagsefeesten. Jackson’s Cage kreeg de publieksprijs in ontvangst. De band krijgt een waardebon van 50 euro voor een lokale muziekwinkel en een fotoshoot met fotograaf Ted van Aanholt.

Kaf en Koren 2017(Foto: Marjolein van Diejen)

Laat een reactie achter

Gerelateerde artikelen